Stránky

23. 5. 2014

Výsledky diplomek #2 - 2014 edition

Mám tu dalších pár výsledků letošních diplomantů (první porce je tady).. doufám, že se vám také budou líbit a budou užitečné. Pokud si najdete čas, níže uvedené apky vyzkoušíte a dáte autorům feedback, hodně jim tím pomůžete. Díky!

1) Webový nástroj pro komunikaci zákazníka s designérem (getworkhaven.com). Narozdíl od ostatních si tento můžete stáhnout a používat lokálně.

2) Projektové plánování trošku jinak (tajm-lajn.com). Typických služeb pro správu (firemních) projektů mám po krk, protože nejsou stavěné na malé projekty (např. typu diplomka). Tak jsme si vytvořili vlastní.

3) Podpora SMS marketingu pro váš e-shop (cart-sms.com/). Jedná se o firemní diplomku - tentokrát velmi úspěšnou. Proč nezkrátit dobu vývoje SMS modulu pro e-shop z měsíců na dny?

4) Mobilní aplikace pro servisáky plynových kotlů (furnanceservicemenapp). Lehce netradiční obor, ale zase příklad pěkného niche trhu.

5) Služba, která již nějaký ten den běží a je zavedená - (fakturyonline.eu). Majitel služby (váš kolega - student) již nebyl spokojen s původním návrhem, tak se rozhodl celou službu inovovat. A proč to neudělat jako diplomku že?

6) Knihovna pro nejen interaktivní zobrazení waveformy na webové stránce (outwave.js). Povedený kus práce, který jsme hned využili tady.

To je pro letošek vše. Gratuluji všem k úžasným výkonům a velkému kusu odvedené práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat