Stránky

3. 5. 2013

Startup jako diplomka, 2013 edition: Výsledky #3

Tak tu mám poslední výsledky letošního studentského snažení o startup jako diplomku.

První je Naprocházku.cz. Jedná se webový portálek pro sdílení krátkých procházek včetně vyhledávání. Ideální pro inspiraci na krátké výlety s malými dětmi nebo na rande. Webová služba má též formu Androidí appky (řešeno jako samostatná diplomka). Pokud máte své oblíbené procházky, neváhejte a sdílejte! Díky.

Druhý výsledek je TagBust.com (Znáte z TV :). Jedná se o společný projekt tří diplomantů s cílem vytvořit IS a mobilní aplikaci pro sběr, anotaci a vyhledávání nelegálního graffiti. Pánové se s projektem též zúčastnili StarCube. Ač to možná nevypadá, mají s projektem úspěch.

Třetí výsledek je TimeTrace (Android appka tady). Jedná se o "implementaci" diplomkové tajmlajny. Cílem je aplikace, která umožní definovat a sledovat vlastní majlsouny, s důrazem na sdílení s kolegy. Tedy vložit do suchého "byznys projekt managementu" trošku zábavy a hecovaní.

Čtvrtý výsledek je Deduka. Jde o matematiku pro základní školy v jednoduchém a hezkém provedení. Děti si zde mohou procvičovat počty a hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat